18.4.2013

P*skarteluhaaste #184 - Höyheniä / Feathers

P*skiksen aiheena on tosiaan höheniä ja ensin ei tullut juuri muuta kuin pääsiäinen mieleen... Mulla ei ole kuin pääsiäisvärisiä höyheniä, joten mustetin ruskealla keltaisia höyheniä vähän paremmin korttiin sopiviksi. Tuon Stampendousin postikorttileimasimen ostin tänään Tiimarin -70% alesta ja se on kyllä ihana! Väritin perhosen Distress-musteilla. Aaltokartonki on myös Tiimarista tänään ostettu, paperit ovat Lili of the Valleyn Country Lady -lehtiöstä ja teksti on Nea-Idean.

I made this card to take part in a Finnish craft challenge with a theme of feathers. I only have feathers in Easter colors so I inked yellow ones with brown to make them match the card better. The Stamp is from Stampendous and I colored the butterfly with Distress Inks. The papers are from Lili of the Valley's Country Lady paper pad.


5 kommenttia:

  1. Oi joi, onpas kaunis kokonaisuus :) Toi leimasin on kyllä huikean ihana ja kivaa rosoa korttiin tuo revitty aaltokartonki.

    VastaaPoista
  2. Oikein nätti kortti ja todella, tuo leima on ihana----huiiii----joutuuko itsekin lähtemään shoppailemaan----niinkuin ei ennestään leimoja muka ole, höh...

    Iloa päivääsi ja kiitos blogivierailustasi-

    VastaaPoista